prodaja odkup palet
DOKUMENTACIJA GALERIJA
PONUDBA & STORITVE   O PODJETJU   KONTAKT   KJE SMO
 
 
   
   
   
 
 

O PODJETJU

Naziv: TO-MA PALETE, PROIZVODNJA, ODKUP, PRODAJA, SKLADIŠČENJE, TRANSPORT TER DISTRIBUCIJA LESENE EMBALAŽE, d.o.o.
Naslov: KAJUHOVA ULICA 51, 1110 LJUBLJANA
DDV ID: SI73516953
Matična številka: 3969282000
TRR:  SI56 0201 0025 9383 689 (NLB d.d.) 2013 | TO-MA PALETE d.o.o., prodaja - odkup palet je eno največjih podjetij v Evropi, ki se že vrsto let ukvarja s proizvodnjo, popravilom, odkupom in prodajo palet. Obstaja več vrst palet, ki predstavljajo našo ponudbo, vendar je EURO PALETA zagotovo najpogostejši proizvod s katerim oskrbujemo večino naših zadovoljnih kupcev.
Podjetje je na Evropskem tržišču uveljavljeno
od leta 1998. V tem času smo si z edinstvenim načinom dela ter prilagodljivostjo pridobili zaupanje tako velikih kot malih kupcev v večjem delu Evrope. Naše poslovalnice najdete v Evropski uniji in izven nje.

Prednost pred konkurenco je naša celovita usluga. Nudimo nove EURO EPAL palete iz lastne proizvodnje, odkup in prodajo rabljenih palet, menjavo palet ter popravilo poškodovanih palet. Na zalogi imamo stalno večjo količino palet, ki jih na željo kupca tudi dostavimo.

V vsaki izmed poslovalnic poseben oddelek skrbi za odkup, prodajo in sortiranje rabljenih palet. Ker pregled ter sortiranje rabljenih palet poteka ročno so vse pregledane in sortirane palete izjemno kvalitetne, kar prepoznavajo tudi naši kupci, saj tovrstno poslovaje predstavljajo velik del našega poslovanja.
Odlikuje nas poslovnost, strokovnost, natančnost, prilagodljivost, natančno izpolnjevanje dobavnih rokov, maksimalna angažiranost, lastna proizvodnja in predvsem vrhunska kvaliteta naših proizvodov s katero so naši kupci izjemno zadovoljni.

Ker se zavedamo kako pomemben del vsake proizvodnje, skladišča ali trgovine je paleta nenehno spremljamo procese uporabe palet ter zadovoljstvo in želje naših kupcev. Zadovoljstvo kupca je za nas vedno na prvem mestu, kajti šele z zadovoljstvom naših kupcev naše delo dobi pravi pomen.